maanantai 10. tammikuuta 2011

Myöhäiset Joulukuulumiset

Joulu ja Uusi vuosi menivät jo aikoja sitten, mutta omistajien laiskuus sekä mukamas matkakiireet ynnä muut hömpötykset ovat pidentäneet päivitysväliä merkittävästi.



Jouluaaton typerin päähänpisto omistajien suunnalta oli sitoa nauhat kissojen kaulaan mukamas suloisiksi ruseteiksi. Juulia ei moiseen konservatiivisena kissana edes ryhtynyt, ja lopuilla kahdella rusetti pysyi solmittuna noin 2,5 minuuttia. Pöljät omistajat kun eivät tajunneet, että nauhat ovat leikkimistä, ei koristelua varten...

Joulupäivänä lähdettiinkin matkustamaan neideille tuntemattomaan mutta Pihvi-herralle tuttuun paikkaan. Pihvi kotiutui välittömästi, mutta neiditkin intoutuivat melkoisen nopeasti tutkimaan vieraita paikkoja.


"This is mah home"


Ei-niin-ujot neidit tutkimusmatkalla

Kaiken kaikkiaan kotiutuminen sujui odotettua kivuttomammin, oli niin paljon kaikkea mielenkiintoista ettei jaksanut niin kovasti jännittääkään. Joulukuusi tuotti paljon ihastusta, ja saikin olla suhteellisen rauhassa (toisin kuin kuusen kasteluvesi, jota piti käydä vuoroin vähän lipittämässä).


Karvainen väki on nyt muistuttanut omistajia tämän blogin vastuullisemmasta päivittämisestä, joten asiaa pitäisi tulla tästä eteenpäin säännöllisimmissä merkeissä!

1 kommentti:

  1. Hello Fox friend,
    this is a bit of a nifty space you've got here!
    I enjoy the photo-goodness you have on display!
    Happy blogging you! x x x

    VastaaPoista